Handelsbetingelser

Ved tilmelding af initiativet “Stop Plastikspild” forpligter virksomheden sig til at have læst og accepteret indeværende handelsbetingelser.

 

Generelle oplysninger

Stop Plastikspild
Tuborgvej 5
2900 Hellerup
CVR: 36609435
Email: kontakt@stopplastikspild.dk

Priser

Hos Stop Plastikspild tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Priserne, der er angivet, er for tilmelding til initiativet i ét år og er eksklusiv moms.

Betaling og abonnement

Ved tilmelding til initiativet fremsendes faktura på det angivne beløb. Fakturaen fremsendes til mail oplyst ved tilmelding. Betalingen dækker mærkningsordningen i ét år frem fra tilmeldingsdato. Herefter fornyes medlemskabet automatisk med ét år ad gangen.

Faktura skal betales inden 7 dage. Ved for sen betaling pålægges gebyr og renter i overensstemmelse med renteloven eller tilmeldingen slettes helt.

Abonnementet skal opsiges senest 30 dage før udløb af indeværende periode.

Levering

Leveringen er sket når virksomheden er blevet listet på hjemmesiden under deltagere. Før dette sker, skal virksomheden have opfyldt kravene anført under tilmelding og inkluderer indsættelse af badge med link til StopPlastikspild.dk på virksomhedens hjemmeside og betaling ét år frem.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i leveringen, og ved reklamation skal oplyses, hvori fejlen/manglen består.

Reklamationen skal være berettiget og korrekt og fejlen påhvile Stop Plastikspild.

Vi kan nægte en reklamation, hvis oplysningerne er ukorrekte eller der ikke samarbejdes på krævet vis.

Refusion

Hvis der sker en korrekt reklamation kan det betalte beløb refunderes.

Der overføres til de angivne bankoplysninger i form af regnr. og kontonr. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret

Da leveringen sker straks ved fuld og korrekt tilmelding kan tilmeldingen ikke fortrydes. Der allokeres midler til donation til grønne og støttende initiativer til reduktion og stop af plastikspild og disse kan ikke tilbageføres.

Tvister

 Ved tvister mellem Stop Plastikspild og kunden afgøres dette ved Retten i København.