STØTTER

Brilleklubben

Brilleklubben er HIFI-klubben for briller - høj kvalitet direkte til dig. Du får endelig råd til de dyre brilleglas.
- Skræddersyede brilleglas med glidende overgang inklusive alle overfladebehandlinger - kun 1.500 kr.

Vores service/produkt
Brilleklubben sælger højeste kvalitet af glidende overgangsglas - de skræddersyede med det bredeste synsfelt for 1.500 kr. Som eneste onlineoptiker tilpasser vi den glidende overgang med avanceret præcision ligesom de bedste optikere - med billedanalyse.

Du har frit valg af stel. Fra nettet kan du købe populære mærkestel til 50 - 70 procents rabat. På stel og glas sparer du typisk omkring 7.500 kr. pr brille. Bemærk, du skal ved bestilling på hjemmesiden uploade billede af gyldig brillerecept.

Motivation for deltagelse i stopplastikspild er, at vi appellerer til vores kunder om at begrænse brug af emballage. Onlinehandel fører normalt til brug af meget emballage. Hos Brilleklubben genbruger vi ALT emballage. Kundens emballage genbruges.

VI ER GLADE FOR STØTTEN

Brilleklubben har taget stilling til problemerne, verdens natur står overfor. Ved at deltage i mærkningsordningen er dette med til at sætte fokus på udfordringerne og støtte initiativer til at nedbringe brugen af plastik, rydde op på særligt udsatte områder og udvikle nye alternativer.
Om Brilleklubben

Mærke på hjemmeside

Telefon

4572732088

Kontakt

Lars

Cvr

32146775

Medlem siden

Tilmeld jeres hjemmeside

Kom i godt selskab med andre miljøbevidste virksomheder

Deltagelse: 495,- excl. moms pr. år. Første år gratis.